Çubuklu Öğrenciler, Avrupa'da Staj Gördü - Son Dakika
Yerel

Çubuklu Öğrenciler, Avrupa'da Staj Gördü

AB Staj Projesi kapsamında Almanya'daki işletmelerde stajlarını yapan Çubuk Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ilçeye döndü.

25.12.2015 10:38

AB Staj Projesi kapsamında Almanya'daki işletmelerde stajlarını yapan Çubuk Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ilçeye döndü.

Çubuklu meslek lisesi öğrencileri, Avrupa Birliği +Erasmus projeleri kapsamında Almanya'nın Manheim şehrinde "Otomotiv Diyagnostiği Uygulamaları Stajı" isimli projede diyagnostik cihazıyla arıza tespit işlemi ve tespit edilen arızanın onarımı eğitimi gördü.

Çubuk Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cumali Yerdelen, yaptığı açıklamada, Almanya'daki stajın öğrenciler için güzel bir deneyim olduğunu belirterek, "Avrupa'nın en önemli ve bilişim üzerine önemli bir yere sahip olan ülkelerinden Almanya'da böylesine bir staj çok yararlı oldu. Bu bilgilerin dışında öğrencilerimizin farklı bir kültür, farklı bir ortam görmeleri ve tanımaları eminim ki onların dünyasına çok şey kazandırmıştır" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çubuklu Öğrenciler, Avrupa'da Staj Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement