Çuhadar Kılıçdaroğlu Mitingine Eskişehirlileri Davet Etti - Son Dakika
Yerel

Çuhadar Kılıçdaroğlu Mitingine Eskişehirlileri Davet Etti

Çuhadar Kılıçdaroğlu Mitingine Eskişehirlileri Davet Etti

CHP İl Başkanı Nihat Çuhadar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılacağı mitinge tüm Eskişehirlileri davet etti.

26.02.2014 14:31  Güncelleme: 14:28

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nihat Çuhadar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılacağı mitinge tüm Eskişehirlileri davet etti.

Eskişehir halkının her zaman gerçekleri gördüğünü ve doğrudan yana olduğunu belirten Çuhadar, "Saklayacak, gizleyecek hiçbir şeyi olmayanlarla halk meydanında buluşuyoruz. Eskişehir halkı olarak 2 Mart tarihinde saat 13: 00'de Sıhhiye Meydanı'nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile buluşacağız" şeklinde konuştu.

TASVİP ETMİYORUZ

Başkan Çuhadar, Eskişehir'de geçtiğimiz akşam yaşanan AK Parti Büyükşehir Adayı Harun Karacan'ın seçim bürosunun taşlanması olayını da değerlendirerek, "Bir siyasi partinin seçim bürosunun taşlanmasını tasvip etmiyoruz, ama bunun nedenlerini de bilmek lazım. Bununla ilgili bilgimiz yok, bu etki tepki meselesi ile ilgili insanlar çok tepkililer. İnsanlar tepkilerini ortaya koyacak, ama bunu zarar vermeden yapacak" dedi.

ANKETLERİ TAKİP EDİYORUZ

Seçim anketlerine de değinen Çuhadar, "Gezici firmasının yaptığı ankete de bakıyoruz, bunları takip ediyoruz. Anketler yapılıyor biz de ciddi bir şekilde yaptırıyoruz, önemli olan bu anketleri yapan firmaların ciddiyeti ve tarafsızlığı, yaşadığımız dönemde birçok şey güvenilirliğini yitirdi" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çuhadar Kılıçdaroğlu Mitingine Eskişehirlileri Davet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement