Daire Başkanı Mithat Yolcu, Antalya'ya Veda Ediyor - Son Dakika
Yerel

Daire Başkanı Mithat Yolcu, Antalya'ya Veda Ediyor

Daire Başkanı Mithat Yolcu, Antalya\'ya Veda Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mithat Yolcu, kariyer planlamalı sebebiyle yaklaşık 18 aydır yürüttüğü görevinden ayrılıyor.

11.12.2015 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mithat Yolcu, kariyer planlamalı sebebiyle yaklaşık 18 aydır yürüttüğü görevinden ayrılıyor. Sosyolog olan ve Felsefe bölümünde yüksek lisans yapan Mithat Yolcu, kariyer planlamaları sebebiyle önümüzdeki hafta görevini bırakıyor.

17 Temmuz 2014 tarihinde İstanbul'dan gelen ve Antalya'da bulunduğu süre içinde ilklere imza atan Mithat Yolcu, arkasında sürdürülebilir projeler bıraktı. 1. Uluslararası Yörük Festivali,1. Çocuk Sinema Festivali, 1. Çocuk Kukla Festivali'nin mimarı olan ve Kanada'da düzenlenen 'Çiçek Açan Şehirler' yarışmasında kaleiçindeki sokakların canlandırılmasındaki çalışmalarıyla 1'ncilik ödülüne katkı koyan Mithat Yolcu, Şeker portakalı tırıyla tüm ilçelerdeki çocuklara ulaşılmasında da önayak olmuştu. Belediye tiyatrosunu şehir tiyatrosuna çevirerek 'Sanat Her Yerde' projesiyle Gazipaşa'dan Kaş'a kadar tiyatro ve konservatuvarı turneye çıkaran Mithat Yolcu, 35 yıldır sinemanın gitmediği ilçelerde kurduğu yazlık sinemalarla da halkı sinemayla buluşturmuştu.

Antalya'da görev yaptığı süre içinde özellikle sürdürülebilir projelere imza atmaya gayret ettiğini ifade eden Mithat Yolcu, kariyer planlamaları sebebiyle Antalya'dan ayrılmak durumunda kaldığını ve başta Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel olmak üzere mesai arkadaşları ve kendisine destek veren tüm Antalyalılara teşekkür ettiğini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Daire Başkanı Mithat Yolcu, Antalya'ya Veda Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement