Demirci'de Hemşire Adayları Günlerini Kutladı - Son Dakika
Yerel

Demirci'de Hemşire Adayları Günlerini Kutladı

Demirci\'de Hemşire Adayları Günlerini Kutladı

Manisa’nın Demirci ilçesinde Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri Hemşireler günü dolayısıyla yürüyüş düzenleyerek hemşirelerin günlerini kutladılar.

13.05.2014 11:19

Manisa'nın Demirci ilçesinde Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri Hemşireler günü dolayısıyla yürüyüş düzenleyerek hemşirelerin günlerini kutladılar.

Kutlamalar sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 seansda organize edildi. Sabah seansında okul öğrencileri hemşirelik mesleğinin önderleri olarak kabul edilen temsili Gevher Nesibe Sultan, Florence Nichtingale ve bayrağımız ile okul flamasının taşıdığı okul bandosu eşliğinde Mehmet Akif Meydanı'ndan devlet hastanesine kadar gösteri yürüyüşü yaptılar. Devlet Hastanesi bahçesinde ise bando eşliğinde Başhemşire ve tüm hemşirelerin günleri kutlandı.

Kutlamaların öğleden sonraki bölümü okul bahçesinde İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş ve Milli Eğitim Şube Müdürü Ünal Özcan'ında katılımları ile gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Ömer Özbek in hemşireler gününü kutlayan açılış konuşmasını takiben öğrenciler tarafından hazırlanan skeçler, şarkılar ve folk gösterileri ile devam eden programda Hemşireler Günü pastasını Kaymakamı Yalçın Sezgin tarafından kesildi.

Kaymakam Yalçın Sezgin yaptığı konuşmada, geleceğin hemşireleri olan öğrencilerin Hemşireler Gününü kutladı. Program sonunda misafirlere ve öğrencilere pasta ve meyve suyu ikram edilmesi ve müzik eşliğinde oyunlar oynanması ile sona erdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirci'de Hemşire Adayları Günlerini Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement