Demirtaş, Şadırvan Açılışına Katıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Demirtaş, Şadırvan Açılışına Katıldı

Demirtaş, Şadırvan Açılışına Katıldı
14.03.2014 14:53

Kıran Mahallesi Cennet Cami’inde yapımı tamamlanan şadırvan açılışı İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, kurdele kesimi ile mahalle sakinlerinin hizmetine açıldı.

Kıran Mahallesi Cennet Cami'inde yapımı tamamlanan şadırvan açılışı İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, kurdele kesimi ile mahalle sakinlerinin hizmetine açıldı.

İlkaıdm Belediyesi, Cennet Cami Derneği'nin girişimleri ve vatandaşların katkıları ile cami avlusuna yapılan şadırvanın açılışı gerçekleştirildi. Öğle namazına müteakip gerçekleştirilen açılış törenine İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, mahalle sakinleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde kurdele kesimi öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Demirtaş, "Camimizin yanına çok güzel bir şadırvan yapıldı, emeği ve katkısı geçenlere, hayır yapanlara çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Bunlar en önemli eserler. Bizler öldükten sonra bunların suları hem bizim için hem cemaat için akmaya devam edecek. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmasının ardından okunan dualar sonrası şadırvanın açılışını Başkan Demirtaş, dernek başkanı birlikte yaptı. Kurdele kesimi sonrası Başkan Demirtaş ve katılımcılar şadırvanı gezdi. Mahalle sakinleri ile sohbet eden sorunlarını dinleyen Demirtaş, sorunların çözümü gerekli talimatları verdi.

Program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirtaş, Şadırvan Açılışına Katıldı - Son Dakika


Advertisement