Depremin Vurduğu Samsat'ta Kandil Çadırda Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Depremin Vurduğu Samsat'ta Kandil Çadırda Kutlandı

Depremin Vurduğu Samsat\'ta Kandil Çadırda Kutlandı

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde bir süre önce meydana gelen deprem dolayısıyla Regaip Kandili programı çadırda gerçekleştirildi.

31.03.2017 15:00

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde bir süre önce meydana gelen deprem dolayısıyla Regaip Kandili programı çadırda gerçekleştirildi.

Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir ile birlikte katıldığı programda, Kuran'ı Kerim tilavetinden sonra Samsat İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru Regaip Kandili ve deprem konulu bir söyleşi yaptı. Müftü Doğru, yakın bir zamanda Samsat ilçesinde bir deprem yaşandığını ve vatandaşların çadırlarda oturduğunu belirterek, buna rağmen şevk ve heyecanla kutlama programları gerçekleştirildiğini ifade etti. Müftü Doğru, "Kandiller vatandaşların bir araya geldiği, birlikte ibadet ettikleri, dinimizde önemi olan değerli gün ve gecelerdir. Bu güzel günü çadırda, kardeşlerimizle birlikte idrak ediyoruz. Allah bizlere böyle afetler yaşatmasın inşallah. Vatanımızı, milletimizi ve bütün İslam alemini korusun. Bu gün ve gecelerde bol bol dua ve tövbe ediyoruz" dedi.

Program sonunda katılımcılara çiğ köfte ve içecekler ikram edildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Depremin Vurduğu Samsat'ta Kandil Çadırda Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement