Depremzede Çocuklar İllüzyon Gösterisiyle Eğlendi - Son Dakika
Yerel

Depremzede Çocuklar İllüzyon Gösterisiyle Eğlendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Lara TRT Kampı'ndaki Vanlı depremzede ailelerin çocuklarına yönelik etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

03.01.2012 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Lara TRT Kampı'ndaki Vanlı depremzede ailelerin çocuklarına yönelik etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

TRT Kampı'nda depremzedelere tahsis edilen bir konutu kreş olarak düzenleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi, gezici oyun otobüsünü de kampa getirerek, depremzede çocuklara okul öncesi eğitim hizmeti sunuyor. 2 öğretmenin görev aldığı oyun otobüsünden ve kreşten 3-6 yaş grubu 30 çocuk yararlanıyor.

Depremzede çocuklar, oyun otobüsü ve kreşte hem okul öncesi eğitim alıyor hem de resim yapıp şarkılar söylüyor. Çocuklar eğlenceli zaman geçirerek, depremin acılarını unutuyor. Kreşteki çocukların günlük süt ve enerji ekmeği ihtiyacı da belediye tarafından karşılanıyor.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, kampta aileler için çeşitli etkinlikler de düzenliyor. Son olarak illüzyonist Necmi Akıllı, depremzedelerle biraraya geldi. Akıllı'nın gösterisine çocuklar büyük ilgi gösterdi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Depremzede Çocuklar İllüzyon Gösterisiyle Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement