Dernekler Dairesi Başkanı Yardımcı'dan Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Dernekler Dairesi Başkanı Yardımcı'dan Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret

Dernekler Dairesi Başkanı Yardımcı\'dan Vali Balkanlıoğlu\'na Ziyaret

İçişleri Bakanlığı Dernekler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Dernekler Bilgi Sistemi (DERBİS) Semineri’ için Afyonkarahisar’a gelen Dernekler Dairesi Başkanı Mustafa Yardımcı, Vali Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

16.12.2013 16:59

İçişleri Bakanlığı Dernekler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Dernekler Bilgi Sistemi (DERBİS) Semineri' için Afyonkarahisar'a gelen Dernekler Dairesi Başkanı Mustafa Yardımcı, Vali Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

İl Dernekler Müdürü Ahmet Gök'ün de hazır bulunduğu ziyaret sırasında İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığının Afyonkarahisar'da yapmakta olduğu Dernekler Bilgi Sistemi (DERBİS) Semineri'ne katılımlarından ve verdikleri desteklerden dolayı Vali Balkanlıoğlu'na teşekkür eden Dernekler Dairesi Başkanı Yardımcı, kurum hakkında bilgi verdi. Yardımcı, "Burada yaptığımız seminer vasıtasıyla 81 il müdürlerimiz kurumumuz çalışmaları hakkında bilgiler alacak ve aynı zamanda Afyonkarahisar'ın şifalı termal suları ile rahatlayacaklar. Bu anlamda sadece daire başkanlığımızın ve bakanlığımızın tercih ettiği değil tüm bakanlıkların eğitim, seminer ve kongre merkezi olarak gördüğü ve ayrıca her fırsatta tekrar geldikleri Afyonkarahisar'da olmak bizleri de çok memnun etti. İnşallah burada yapacağımız seminer amacına ulaşacak ve daire başkanlığımız derneklere vermiş olduğu hizmeti çok daha ileriye götürecektir" dedi.

Vali Balkanlıoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Yardımcı'ya teşekkür etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dernekler Dairesi Başkanı Yardımcı'dan Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement