Devrek Sgk'dan Sivil Toplum Kuruluşlarına ve Öğrencilere Bilğilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Devrek Sgk'dan Sivil Toplum Kuruluşlarına ve Öğrencilere Bilğilendirme Toplantısı

Devrek Sgk\'dan Sivil Toplum Kuruluşlarına ve Öğrencilere Bilğilendirme Toplantısı

Devrek Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ilçedeki kurum, kuruluş ve öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenleniyor.

24.09.2014 17:38

Devrek Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ilçedeki kurum, kuruluş ve öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenleniyor.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde faaliyette bulunan ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Zonguldak Sosyal Güvenlik Müdürlüğü tarafından il genelinde organize edilen toplantıların Devrek ayağında SGK Müdürlüğü tarafından ilçedeki kurum, kuruluş ve öğrencilere yönelik "Sosyal Güvenlik Bilincinin artırılması" adı altında bilgilendirme toplantısı düzenleniyor. İlk olarak Devrek Ziraat Odası Başkanlığında üyelere ve yönetim kuruluna yönelik düzenlenen toplantının son aşaması da öğrencilere yönelik organize edildi. Devrek SGK toplantı salonunda düzenlenen ve Muhasebe Öğretmeni Hatice Çimen'in nezaretinde Mesleki Teknik Eğitim (Metem) öğrencilerine yönelik toplantıda kurum Devrek SGK Müdürü Selahattin Karagözoğlu tarafından kurum ve kuruluş ile öğrencilere yönelik bilgilerde, Sosyal Güvenlik Kurumu, sigortalının tescili ve bildirimi, işyeri- işveren-alt işveren, neden sigortalı olmalıyım? Sigortalı olmak size ne kazandırır? Sigortalı olmak karşılıklı vazgeçebilecek bir hak değildir. Sigortalı olmak işverenin inisiyatifine bağlı değildir. Sigortalı olmak bir hak ve kanuni zorunluluktur adı altında slayt eşliğinde bilgi sunumu gerçekleştirildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek Sgk'dan Sivil Toplum Kuruluşlarına ve Öğrencilere Bilğilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement