Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcıları Silvan'da - Son Dakika
Yerel

Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcıları Silvan'da

Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcıları Silvan\'da

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Rektör yardımcıları, Silvan Meslek Yüksekokulunda incelemelerde bulundu.

16.01.2014 12:41  Güncelleme: 12:38

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Rektör yardımcıları Silvan Meslek Yüksekokulu'nda incelemelerde bulundu.

Silvan Meslek Yüksekokulu'nda incelemelerde bulunan Dicle Üniversitesi Rektör yardımcıları Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Aslan Bilici, Prof. Dr. Mustafa Arıca, Prof. Dr. Aytekin Sır ve Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Mustafa Tuna, Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Hevedanlı'yı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Silvan Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Hevedanlı, "Yöneticilerimizin bu ziyaretlerinden çok memnunuz. İlçe halkı ile beraber geliştirmeye çalıştığımız yüksekokulumuzun gelişiminin, yöneticilerimiz tarafından yerinde görülmesi, bizlere ayrı bir haz katıyor, canlılık veriyor. Sayın yöneticilerimize teşekkür ederiz" dedi.

Silvan Meslek Yüksekokulu'nun yenilenen bilgisayar laboratuvarını inceleyen rektör yardımcıları yüksekokulun yeni yapılacak binası, öğrenci yurdu ve yeni bölümler hakkında da bilgi verdi. Prof. Dr. Aslan Bilici, proje ihalesi tamamlanan yeni binanın en kısa zamanda ihaleye çıkacağını söyledi. Prof. Dr. Bilici, Silvan Meslek Yüksekokulu tamamlandığında 3 bin öğrenciye hizmet verilebileceğini, bundan sonraki aşamanın da ilçeye bir fakülte kazandırmak olduğunu sözlerine ekledi.

Prof. Dr. Mustafa Arıca ise, "Silvan Meslek Yüksekokulu, kuruluşu üç yıl gibi kısa bir zaman diliminde olmasına rağmen, ilçe halkının sahiplenmesi ve yönetim olarak bizim bu sahiplenmeye program, öğretim görevlisi, araç-gereç desteğimiz ile şu anda diğer dört ilçemizdeki yüksekokulları geçmiş durumda" diye konuştu.

Rektör yardımcıları incelemelerin ardından ilçeden ayrıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcıları Silvan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement