Didim Belediyespor'da Keyifler Yerinde - Son Dakika
Yerel

Didim Belediyespor'da Keyifler Yerinde

Didim Belediyespor\'da Keyifler Yerinde

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Didim Belediyespor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Acıpayam Gençlikspor maçı hazırlıklarına başladı.

19.11.2013 16:03  Güncelleme: 16:06

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Didim Belediyespor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Acıpayam Gençlikspor maçı hazırlıklarına başladı.

BAL 7. grupta mücadele eden Didim Belediyespor Acıpayam Gençlikspor maçı hazırlıklarına başladı. Didim Atatürk stadında gerçekleşen antrenmana Didim Belediyespor'un çiçeği burnunda yeni Antrenörü Özgür Gönül nezdinde başlarken, futbolcular tam kadro antrenmanda yer aldığı görüldü.

Antrenman öncesi futbolcularla kısa bir görüşme yapan Didim Belediyespor Antrenörü Özgür Gönül geçen hafta oynanan ve Didim Belediyespor'un 4-0 kazandığı maçtaki performanslarında dolayı futbolculara kutladı.

Gönül takımın durumuyla ilgili yaptığı değerlendirmede "İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum. Eksikliklerimiz var mı tabii ki var; ama daha iyi oynayacağız. İki hafta üst üste elde ettiğimiz galibiyetler bizi rahatlattı. Daha iyi noktalara gelmek için çalışmalarımız devam edeceğiz."dedi.

Antrenmanda futbolcular düz koşunun ardından topla çalışma yaparken morallerin üst düzeyde olduğu görüldü. Didim Belediyespor'da Altyapı koordinatörlüğüne Kasım Güneşer'in getirildiği öğrenilirken yardımcı Antrenörlüğü Ali İhsan Yıldız'ın sürdüreceği, Kaleci antrenörü olarak ta Mustafa Yağcı'nın görevine devam ettiği öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Belediyespor'da Keyifler Yerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement