Didim Bergama Deplasmanında Puan Arayacak - Son Dakika
Yerel

Didim Bergama Deplasmanında Puan Arayacak

Didim Bergama Deplasmanında Puan Arayacak

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup ekiplerinden Didim Belediyespor, Pazar günü İzmir deplasmanında Bergama Belediyespor'a konuk olacak.

10.02.2012 15:33

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup ekiplerinden Didim Belediyespor, Pazar günü İzmir deplasmanında Bergama Belediyespor'a konuk olacak.

Didim Belediyespor, Bergama Belediyespor maçının saatini beklemeye başladı. Hafta içinde yaşanan olumsuz hava koşullarına rağmen çalışmalarına ara vermeden sürdüren Didim, galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Geçen hafta evinde Konakspor'u yenen Didim, Bergama'dan da 3 puan alarak hedeften uzaklaşmak istemiyor. Antrenör Ayhan Yıldız hedeflerde üç puan olduğunu belirterek "Yenemiyorsak yenilmeyeceğiz de; en azından 1 puan alarak dönmek istiyoruz. Hazırlıklarımızı da buna göre yaptık" dedi.

Takımda kart cezalısı İbrahim, Sakat olan Rıza ve Ediz takımdaki yerini alamayacak. Didim Belediyespor ile Bergama Belediyespor arasındaki maç 12 Şubat Pazar günü saat 13: 30'da Bergama'da oynanacak. Maç için belediye önünden taraftar otobüsü kaldırılacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Bergama Deplasmanında Puan Arayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement