Didim'de Yeni Atanan 5 Doktor Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Didim'de Yeni Atanan 5 Doktor Görevine Başladı

Didim\'de Yeni Atanan 5 Doktor Görevine Başladı

Didim Devlet Hastanesine kurum içi atama ve açıktan atama yöntemiyle 5 doktor atandı.

10.06.2013 17:25

Didim Devlet Hastanesine kurum içi atama ve açıktan atama yöntemiyle 5 doktor atandı. Atanan doktor hastane bünyesinde hizmet vermeye başladı.

Didim Devlet Hastanesine 5 yeni doktor atandı. Kurum içi atama ve açıktan atama yöntemiyle geçtiğimiz günlerde 5 doktor atanırken son doktor atamalarıyla Didim Devlet Hastanesi en yüksek doktor sayısına ulaştı. Bünyesinde 15 Uzman doktor, 5 Diş Hekimi ve 7 Pratisyen hekim bulunduran Didim Devlet Hastanesi son atamalarla doktor sayısı 32'ye yükseldi. Atamalarla ilgili bilgiler veren Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Pratisyen Dr. Fatma Aydoğan " Hastanemize 2 Anestezi, 1 Çocuk Hastalıkları uzmanı ve 2'de Dahiliye uzmanı doktor atandı. Atamalar kurum içi ve açıktan atama yoluyla yapıldı. Kadromuzda sadece Genel Cerrahi uzmanı açığı var; bu konuda talebimiz oldu."dedi.

Aydoğan ayrıca Didim Devlet Hastanesi bünyesinde heyet raporu vermeye başladıklarını da sözlerine eklerken Özürlü heyeti raporu hariç diğer heyet raporlarının her hafta Çarşamba günü verildiğini dile getirdi.

Didim devlet Hastanesine atana doktorlar ve branşları şu şekilde; " Dahiliye Uzamnı Abdürrahim Savcı, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Yelda Yalçın, Anestezi Uzmanı Burcu Bakır, Anestezi Uzmanı Özgür Yalçın ve Dahiliye Uzmanı Yasin Bakır" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Yeni Atanan 5 Doktor Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement