Didim Esnaf Odası Eğitim Kurumlarına Desteğini Sürdürüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Didim Esnaf Odası Eğitim Kurumlarına Desteğini Sürdürüyor

Didim Esnaf Odası Eğitim Kurumlarına Desteğini Sürdürüyor
06.09.2013 15:08

Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nın Eylül ayı olağan yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Eylül ayı olağan yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda okullardan gelen yardım taleplerine olumlu yanıt verildi.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Eylül ayı olağan Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. Oda Başkanı Yaşar Pektaşoğlu başkanlığında oda binasında yapılan yönetim kurulu toplantısında Oda başkan yardımcısı Aydın Bener ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Toplantıda Odanın gelir-giderleri görüşülmesinin ardından gündeme geçildi. Gündemde DAHOT'un yardım talebine olumlu yanıt verilirken İlçede yeni açılan Kız Teknik ve Meslek Lisesinden gelen Klima takılması konusundaki talep oy birliğiyle kabul edildi. Yine Fevzi Paşa Mahallesinde yer alan Akbudak İlkokulunun Okulun boyanması noktasındaki talebine olumlu yanıt verilirken toplantıda odaya kayıt yaptırmak isteyen ve kaydını sildirmek isteyenlerin durumunun görüşülmesinin ardından sona erdi.

Oda Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, eitim konusunda gelen talepleri her zaman değerlendirdiklerini ve ellerinden geldiği oranda destek olduklarını söyledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Esnaf Odası Eğitim Kurumlarına Desteğini Sürdürüyor - Son Dakika


Advertisement