Didim Ticaret Odası Başkanı Döver Ankara'dan Döndü - Son Dakika
Yerel

Didim Ticaret Odası Başkanı Döver Ankara'dan Döndü

Didim Ticaret Odası Başkanı Döver Ankara\'dan Döndü

Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Ankara'ya yaptığı ziyarette Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileri ile temaslarda bulundu.

04.01.2012 15:05

Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Ankara'ya yaptığı ziyarette Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileri ile temaslarda bulundu.

Temaslarla ilgili konuşan Döver, Didim'in Turizm Bakanlığı destinasyon listesinde yer alması noktasında çalışmaları görüştüklerini söylerken, İngilizce dışındaki Didim'in tanıtım broşürlerinin bakanlıkça yapılacağını bildirdi.

Geçtiğimiz günlerde Ankara gerçekleştirdiği temaslar hakkında bilgi veren Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkililerimiz ile Didim'i ilgilendiren konularda önemli görüşmeler yaptı. Bakanlığın Tanıtım işleri Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yazar ve Yatırım İşleri Daire Başkanı Adnan Arslan ile görüşen Döver, "Sayın yetkililer ilke görüşmelerimizde yıllardır üzerinde durduğumuz ve talep ettiğimiz bakanlığımızın internet sayfasında belirtilen turizm destinasyonları içerisinde yer almayan ilçemiz Didim'in bundan sonraki süreçte yer alması için gerekli çalışmaların başlamasını sağladık. Bunun yanında ilçemizin turizm fuarlarındaki en önemli tanıtım aracı olan broşürlerin İngilizcenin yanında Arapça, Rusça, Fransızca, Almanca ve Farsça olarak basılması için gerekli çalışmaların başlatılması konusunda fikir birliğine vardık. 2012 yılı içerisinde gerekli çeviriler yapılarak broşürlerimizin basımı yapılarak tarafımıza teslim edilecek. Ticaret Odamız tarafından başlatılan Turizm Yatırım Zirvelerimizin olumlu etkilerini ve sonuçlarını Ankara'da görmek ve hayata geçirmek bizleri mutlu etti. Turizm Kenti Didim için çalışmalarımız bundan sonrada devam edecek" dedi.

Döver yaptığı ziyaretlerde

Oda tarafından yapılan 3.Didim Turizm Yatırım Zirvesine katkılarından dolayı Müsteşar Yardımcısı Faruk Şahin ve Adnan Arslan'a birer teşekkür belgesi verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Ticaret Odası Başkanı Döver Ankara'dan Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement