Dikili'de Site Eylemi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Dikili'de Site Eylemi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Dikili'de bir tatil sitesi sakinleri, site arazisi içinde açıldığı iddia edilen iş yerinin kapatılması talebiyle belediye karşısında eylem yaptı.

Dikili'de bir tatil sitesi sakinleri, site arazisi içinde açıldığı iddia edilen iş yerinin kapatılması talebiyle belediye karşısında eylem yaptı.

Belediye önünde toplanarak slogan atan vatandaşlar adına konuşan Süha Ergün, Kabakum Bankacılar Sitesi içinde kamuya devredilen bir alanın ticari işletmeye dönüştürüldüğünü savundu.

İş yerinin ruhsatsız çalıştığını iddia eden Ergün, belediyenin kapatma taleplerini görmezden geldiğini ileri sürdü.

Eylemcilerle görüşen Belediye Başkanı Mustafa Tosun ise yaptığı açıklamada, işgal edildiği iddia edilen arazinin hazineye ait olduğunu, belediyenin bu alana ruhsat vermediğini söyledi.

Görüşmenin ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı.

Kaynak: AA