Din Görevlileri ve Kur'an Kursu Öğreticileri Sertifikalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Din Görevlileri ve Kur'an Kursu Öğreticileri Sertifikalarını Aldı

Din Görevlileri ve Kur\'an Kursu Öğreticileri Sertifikalarını Aldı

Keçiören Belediyesi ve Keçiören Müftülüğü’nün işbirliğiyle din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticileri sertifikalarını aldı.

16.06.2014 11:07

Keçiören Belediyesi ve Keçiören Müftülüğü'nün işbirliğiyle din görevlileri ve Kur'an kursu öğreticileri sertifikalarını aldı.

Halil İbrahim Sofrası'nda gerçekleştirilen törene, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Müftüsü Dr. İhsan İlhan ve çok sayıda din görevlisi katıldı. Tören öncesinde katılımcılara Keçiören Belediyesi tarafından kahvaltı ikram edildi. Başkan Mustafa Ak, Şaban ayının bitmesine sayılı günler kaldığını ve mübarek Ramazan ayının yaklaştığını hatırlatarak "Maneviyat yüklü bu güzel ve mübarek günlerde din görevlilerimiz ve Kur'an kursu öğreticilerimize yönelik olarak düzenlenen istişare eğitim toplantısını tertip eden müftümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"ARTIK AYDINLIK GÜNLER YAŞIYORUZ"

Öğrencilerin bir yıllık emeklerinin karşılığı olan karnelerini alarak tatile çıktığına dikkat çeken Başkan Ak, "Yazı iyi değerlendirmeleri için müftülüğümüzle işbirliği yapıyoruz. İyi, ahlaklı ve dindar bir nesil yetiştirmek için gayret gösteriyoruz. Bu çalışmalarımızın karşılığını da güzel bir şekilde alıyoruz. Eskiden Kur'an kursu açmak ve Kur'an eğitimi vermek istendiğinde çok sıkıntılar yaşanıyordu. Bu yüzden karanlık bir dönem geçirdik. Şimdi Allah'a şükür aydınlık günler yaşıyoruz. İnsanlarımızın önünü açmak bizim görevimizdir. Bu imkanlar iyi değerlendirilsin" diye konuştu.

Müftü İlhan da meslek hayatı boyunca birçok görevde bulunduğunu, ancak hiçbir yerde görmediği yardımlaşmayı ve desteği Mustafa Ak sayesinde Keçiören'de bulduğunu söyledi. İlhan, "Allah kendisinden razı olsun. Gerçekleştirdiği sosyal belediyecilik çalışmalarıyla biz de önümüzü çok rahat görüyoruz. Yaz Kur'an kursu çalışmalarını da birlikte gerçekleştirdik. İşbirliğimiz inşallah bundan sonra da devam edecektir" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Din Görevlileri ve Kur'an Kursu Öğreticileri Sertifikalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement