Diyarbakır'da Öğrencilere Ücretsiz Sinema Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da Öğrencilere Ücretsiz Sinema Etkinliği

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Diyarbakır Bölge Müdürlüğü, öğrencilere 3 farklı salonda ücretsiz sinema etkinliği düzenledi.

07.04.2015 16:20

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Diyarbakır Bölge Müdürlüğü, öğrencilere 3 farklı salonda ücretsiz sinema etkinliği düzenledi.

Selahaddin Eyyubi, Mehmet Akif Ersoy ve Ziya Gökalp öğrenci yurtlarında barınan öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen etkinliğe, 160 kız 80 erkek olmak üzere toplam 240 öğrenci katıldı.

YURTKUR Diyarbakır Bölge Müdür Vekili Erdinç Yücesoy yaptığı açıklamada, Çanakkale Zaferinin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında, 'Son Mektup' filmini 3 farklı salonda ücretsiz olarak öğrencilere izlettirdiklerini söyledi.

Yücesoy, tarihte yaşananların farkındalığını sağlamak için böyle bir faaliyeti organize ettiklerini belirtti.

Yücesoy, yurtlarda barınan öğrencilerin tarih bilincini geliştirmek, milli ve manevi değerlere bakışında farkındalık oluşturmak, yüreklerine vatan sevgisini yerleştirmek amacıyla Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında 'YURTKUR Sinema Günleri' etkinliği düzenlediklerini kaydetti.

Yücesoy, şöyle konuştu:

"240 öğrencimize 'Son Mektup' isimli sinema filmini izlettirdik. Ayrıca, öğrencilerimizin sosyal yönde gelişmelerine katkıda bulunmak amacıyla bugüne kadar eğitim, sosyal, kültürel ve sportif içerikli faaliyetler düzenledik. Bu tür organizasyonları, önümüzdeki günlerde de gerçekleştireceğiz. Hedefimiz, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetişerek, başarılarına başarı katmaktır. Bizler de bu hedefler doğrultusunda mesai kavramı gözetmeksizin, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu vesileyle Aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da Öğrencilere Ücretsiz Sinema Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement