Doğan, İzmek Kursiyerlerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Doğan, İzmek Kursiyerlerini Ziyaret Etti

Doğan, İzmek Kursiyerlerini Ziyaret Etti

İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 72 branşta 43 kurs merkezinde 8143 kursiyer ile hizmet veren İZMEK, yılsonunun yaklaşması nedeniyle faaliyetlerini hızlandırdı.

03.04.2013 12:57

İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 72 branşta 43 kurs merkezinde 8143 kursiyer ile hizmet veren İZMEK, yılsonunun yaklaşması nedeniyle faaliyetlerini hızlandırdı. Sergiler için son hazırlıklarını yapan Çukurbağ İZMEK Kurs Merkezi'ni ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, kursiyerlerin hummalı çalışmalarını gözlemleyerek onlarla sohbet etti.

Çukurbağ'da hizmet veren İZMEK kurs merkezini İzmit Kaymakamı Sabit Kaya, İzmit Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Aydın, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Acar ve Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ile birlikte ziyaret eden Başkan Doğan, Türk ve Osmanlı Mutfağı kursiyerleri tarafından hazırlanan kahvaltıya da katıldı.

Kursiyerlerin çalışmalarının çok değerli olduğunu vurgulayan Doğan, "Eğer çeyiz ya da evinizin ihtiyacı için değil de boş zamanlarınızı değerlendirmek için bu işleri yapıyorsanız bunları bir gelir elde etmeye çevirin. Açtığımız satış noktalarında bu işleri satarak aile ekonomisine katkıda bulunun. Üretmenin, kazanmanın keyfine varın" dedi.

Başkan Doğan, İZMEK kurslarının başarısının ardında kolektif bir çalışmanın payı olduğunu da hatırlatarak, "Halk Eğitim Müdürümüze ve bu işe emek veren öğretmenler ile kurslara özveriyle katılan özellikle kadınlarımıza, gençlerimize ve onlara bu konuda özgürce hareket etme şansını tanıyan eşlerine teşekkür ediyorum" diye konuştu. Doğan ve beraberindekiler Çukurbağ kurs merkezinde 258 kursiyerin eğitim gördükleri Türk ve Osmanlı usulü yemek kursu, gemi maketi, okuma yazma, giyim, pasta yapımı, el nakışı, ahşap boyama, iğne oyası, kuaförlük, gitar, mefruşat

kurslarında incelemelerde bulundu.

(UU)

03.04.2013 12: 37: 19

TSI

NNNN - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğan, İzmek Kursiyerlerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement