Doğubayazıt'taki Su Baskını - Son Dakika
Yerel

Doğubayazıt'taki Su Baskını

Doğubayazıt\'taki Su Baskını

Doğubayazıt Kaymakamı Nurettin Dayan, su baskını meydana gelen Çiftlik Köyünde çadır dağıtımlarının sabah yapılacağını bildirdi.

02.09.2012 21:45

Doğubayazıt Kaymakamı Nurettin Dayan, su baskını meydana gelen Çiftlik Köyünde çadır dağıtımlarının sabah yapılacağını bildirdi.

Dayan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, su baskını meydana gelen bölgede ekiplerin çalışmalarını devam ettirdiklerini, hasar meydana gelen evlerin tespit çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

İhtiyaç sahibi ailelerin belirlenmesinin ardından, görevliler nezaretinde çadır ve battaniyelerin dağıtımının yapılacağını belirten Duvar, şöyle konuştu:

"Su baskını meydana gelen köyümüzde, mağdur olan vatandaşlarımızın yardımına kısa sürede ulaşılmış ve gereken yapılmıştır. Ekipler tarafından bölgede çamur ve su baskını nedeniyle kapanan yolların yeniden açılması için çalışmalar devam ediyor. Kızılay tarafından gönderilen çadır ve battaniyeler elimize ulaştı. Yolların çamurlu olması ve ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklar, ayrıca ihtiyaç sahibi ailelerin kimler olduğunun tespiti yapılınca sabaha saatlerinde çadır ve battaniye dağıtımı yapılacak."

Muhabir: Selahattin Kaçuru/ Selami Küçükoğlu

Yayıncı: Muharrem Aksakallı - AĞRI

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Doğubayazıt'taki Su Baskını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement