Dso Yönetim Kurulu Başkanı Keçeci."Denizli'nin, Tekstil, Kablo ve Mermerden Sonra Savunma... - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Dso Yönetim Kurulu Başkanı Keçeci."Denizli'nin, Tekstil, Kablo ve Mermerden Sonra Savunma...

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli'nin, tekstil, kablo ve mermerden sonra savunma sanayisinde de söz sahibi olması istediklerini söyledi.

Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli'nin, tekstil, kablo ve mermerden sonra savunma sanayisinde de söz sahibi olması istediklerini söyledi.

Keçeci, gazetecilere yaptığı açıklamada, oda olarak, Savunma Sanayi Müsteşarlığı'nın "2009-2016 stratejik planında, savunma sistem ihtiyaçlarının yurt içi karşılama oranının yüzde 50'lere çıkarılması" hedefinden yola çıkarak, Denizli'nin savunma sanayisinde de yerini alması için valiliğin de desteği ile ön hazırlıklara başladıklarını bildirdi.

Türkiye'de geleceğin iki sektörü arasında öngörülen savunma sanayisinde yer almak için Denizli'den 25 kişilik bir ekip oluşturduklarını ve Savunma Sanayi Müsteşarlığı ile iştirakçilerinin tesislerine gezi düzenlediklerini belirten Keçeci, "Denizli'nin, tekstil, kablo ve mermerden sonra savunma sanayisinde de söz sahibi olmasını istiyoruz. Denizli, savunma sanayisini farklı bir sektör haline getirmek amacıyla bilinçli ve planlı bir şekilde hareket etmektedir" dedi.

- DENİZLİ

Kaynak: AA