"Dünden Bugüne Adıyaman" İsimli Resim Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

"Dünden Bugüne Adıyaman" İsimli Resim Sergisi Açıldı

"Dünden Bugüne Adıyaman" İsimli Resim Sergisi Açıldı

Adıyaman'ın il oluşunun 59.yıldönümü münasebetiyle Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gazeteci Fadıl Binzet'in objektiflerinden Adıyaman'ı anlatan 70 yıllık fotoğrafların bulunduğu "Dünden bugüne Adıyaman"...

01.12.2013 15:44

Adıyaman'ın il oluşunun 59. yıldönümü münasebetiyle Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gazeteci Fadıl Binzet'in objektiflerinden Adıyaman'ı anlatan 70 yıllık fotoğrafların bulunduğu "Dünden bugüne Adıyaman" isimli resim sergilendi.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezinde düzenlenen resim sergisine Adıyaman Vali Yardımcısı Levent Öztin, Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, siyasi parti temsilcileri, dernek başkanları Adıyaman'dan ve başka illerden çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen resim sergisi ile ilgili konuşan Gazeteci Fadıl Binzet, resim sergisini açtığından dolayı mutlu olduğunu ve vatandaşlar tarafından sergiye yoğun ilgi gösterildiğini belirtti.

Adıyaman Vali Yardımcısı Levent Öztin ise "İnsan kendini tarihin koridorlarında dolaşıyor gibi oluyor. Tarihimizi bu şekilde görsellikle çocuklarımıza gençlerimize anlatmak oldukça iyi oluyor. Ben Fadıl Binzet'e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ise Resim sergisinin Adıyaman'ın tarihini anlattığını, gençlere ve gelecek nesillerin tarihini anlamalarına yardımcı olacağını ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Murat Gökhan Dalyan tarafından "Geçmişten günümüze Adıyaman" isimli konferans verildi. Verilen konferans sonrası Gazeteci Fadıl Binzet'in yazdığı "Dünden bugüne Adıyaman" isimli Adıyaman'ı anlatan kitabın imza günü yapıldı. Daha sonra kokteyl düzenlendi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Dünden Bugüne Adıyaman' İsimli Resim Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement