Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Ülkemizi Temsil Edecek - Son Dakika
Yerel

Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Ülkemizi Temsil Edecek

Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası\'nda Ülkemizi Temsil Edecek

Düzce Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinden Bekir Bozkurt, 14-21 Eylül 2014 tarihlerinde Litvanya Vilnius’ta düzenlenecek olan Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

19.06.2014 13:39

Düzce Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinden Bekir Bozkurt, 14-21 Eylül 2014 tarihlerinde Litvanya Vilnius'ta düzenlenecek olan Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek.

Litvanya Fuarcılık ve Kongre Merkezi LITEXPO'da gerçekleşecek olan şampiyonada, 17 Eylül Çarşamba günü sol kol ustalar, büyük ustalar, 18 yaş gençler 21 yaş gençler müsabakaları, 18 Eylül Perşembe günü sağ kol ustalar, büyük ustalar, 18 yaş gençler 21 yaş gençler müsabakaları, 19 Eylül Cuma günü, sol kol yetişkin bayanlar ve erkekler, 20 Eylül Cumartesi günü sağ kol bayanlar ve erkekler müsabakaları düzenlenecek. Düzce Üniversitesi öğrencisi Bekir Bozkurt bu şampiyonada ülkemizi temsil edecek. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Ülkemizi Temsil Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement