Dünyaevine "Sarı-Kırmızı" Girdiler - Son Dakika
Yerel

Dünyaevine "Sarı-Kırmızı" Girdiler

Dünyaevine "Sarı-Kırmızı" Girdiler

Samsun'da fanatik Galatasaraylı çift, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden takımlarının "sarı-kırmızı" tişörtünü giyerek nikah kıydırdı.

29.05.2015 12:44  Güncelleme: 16:03

Atakum ilçesinde oturan Yaşar Takır (29) ve Serap Ekiz (29) çifti, Atakum Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki nikah törenlerine Galatasaray tişörtüyle katılarak, davetlileri şaşırttı.

Beşiktaşlı olduğunu belirten nikah memuru Cengiz Kutlu, daha önce böyle bir durumla karşılaşmadığını söyledi. Nikahın ardından Galatasaraylı gelin, evlilik cüzdanını, Samsunspor tişörtü giyen şahit Yeşim Ergüneş'ten aldı.

Damat Yaşar Takır, AA muhabirine, 8 yıllık beraberliklerinin ardından bir süre önce evlenmeye karar verdiklerini söyledi.

NİKAHIMIZDA 4. YILDIZI KUTLADIK

Fanatik Galatasaraylı olduklarını anlatan Takır, "Nikahta ne yapsak diye düşündük. Forma giymeye karar verdik. Nikahımızda Galatasaray'ın hem şampiyonluğunu hem de 4. yıldızını kutlamış olduk" diye konuştu.

"ŞAKA YAPTIĞIMIZI SANDILAR"

Gelin Serap Ekiz ise eşinin nikahta Galatasaray tişörtü giyinme teklifinde bulunduğunu belirterek, "Ailemize de sürpriz yaptık. Kimse böyle nikah kıyacağımızı bilmiyordu. Merkeze, normal elbiseyle gittik. Orada benim gelinlik, eşimin damatlık giyeceğini sanıyorlardı. Ancak yanımızda getirdiğimiz tişörtleri giydik. Herkes şok oldu, şaka yaptığımızı sandılar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dünyaevine 'Sarı-Kırmızı' Girdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement