Düzce Yıldızını Arıyor Ses Yarışması Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Düzce Yıldızını Arıyor Ses Yarışması Sona Erdi

Düzce Yıldızını Arıyor Ses Yarışması Sona Erdi

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen "Düzce Yıldızını Arıyor" Ses Yarışması sona erdi.

25.06.2014 17:38  Güncelleme: 15:34

Düzce Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen ve 16 genç müzisyenin katıldığı yarışmada, 14-21 yaş solo kız kategorisinde Melike Tüysüz birinciliği, Aleyna Dursun ikinciliği ve Rumeysa Uyanık üçüncülüğü elde etti.

14-21 yaş solo erkek kategorisinde tek olarak yarışan Cihat Toprak birinci, 14-21 yaş solo çalgı kategorisinde ise Cengiz Gür birinci, Elif İrem Özçelik ikinci ve Yavuz Can Madencioğlu üçüncü oldu.

Toplu çalgı kategorisinde Ömer Toraman, Kazım Turgut, Habib Yıldız ve İlknur Terzi birinciliği elde etti.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, burada yaptığı konuşmada, daha erken tarihlerde yapılması planlanan yarışmanın, Soma'daki maden faciası nedeniyle ertelendiğini söyledi.

Genç müzisyenlerin, bir hafta boyunca kazanabilmek için hazırlandıklarını aktaran Dereci, şunları söyledi:

"Düzce'nin sesi olmak için Düzce Belediye Bandosu ve müzik öğretmenleriyle çalıştılar. Bu ses yarışmasında emeği geçen Düzce Belediyesi bandosuna ve iL Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Müzik, evrenseldir. Yarışmacı arkadaşlar medeni cesaretlerini kullandılar."

Dereceye giren yarışmacılar, Ankara'da yapılacak bölge şampiyonasında Düzce'yi temsil edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Düzce Yıldızını Arıyor Ses Yarışması Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement