Düziçi'nde "Yetişkin Okuma-Yazma Öğreticiliği" Kursu - Son Dakika
Yerel

Düziçi'nde "Yetişkin Okuma-Yazma Öğreticiliği" Kursu

Düziçi'nde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından "Yetişkin Okuma-Yazma Öğreticiliği Kursu" açıldığı bildirildi.

10.03.2012 14:26

Düziçi'nde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından "Yetişkin Okuma-Yazma Öğreticiliği Kursu" açıldığı bildirildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Düziçi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kursun MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nün genelgesi doğrultusunda gerçekleştirildiği ve kursta lisans ve ön lisans mezunlarının eğitime alındığı, başarılı olan kursiyerlerin ilçe genelinde açılacak birinci kademe okuma-yazma kurslarında görevlendirilmesinin planlandığı kaydedildi.

TÜİK verilerine göre ilçe genelinde 15 yaş üstü 5 bin 258 kişinin okuma yazma bilmediği, kurs sonunda açılacak "Yetişkin Okuma-Yazma" kursları ile öncelikli hedefin, ilk 3 ay içinde yaklaşık bin kişiye okuma okuma yazma öğreterek, okur yazar olmalarını sağlamak olarak bildirildi.

Düziçi Halk Eğitim Merkezi'nin nisan ayında kursun ikincisini açmayı planladığı ifade edildi.

- OSMANİYE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Düziçi'nde 'Yetişkin Okuma-Yazma Öğreticiliği' Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement