EBB Senfoni Orkestrası Ankara'da konser verdi - Son Dakika
Yerel

EBB Senfoni Orkestrası Ankara'da konser verdi

EBB Senfoni Orkestrası Ankara\'da konser verdi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde görev yapan şef Naci Özgüç ve piyano sanatçısı Emre Şen ile bir konser düzenledi.

18.02.2024 14:02  Güncelleme: 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) Senfoni Orkestrası, 16 Şubat Cuma günü Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde görev yapan şef Naci Özgüç ve piyano sanatçısı Emre Şen ile müzikseverleri buluşturdu.

EBB Senfoni Orkestrası, 16 Şubat Cuma akşamı sevilen eserlerden oluşan bir konsere daha imza attı. Bu haftaki konserde, ulusal ve uluslararası alanda başarılar elde eden Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde görev yapan orkestra şefi Naci Özgüç ve başarılı piyano sanatçısı Emre Şen sahnedeydi.

Frederic Chopin Piyano Konçertosu No. 1 ile Antonin Dvorak Senfoni No. 8 adlı eserlerden oluşan program müzikseverlerin beğenisine sunuldu. İki bölümden oluşan konserin ilk yarısında piyano sanatçısı Emre Şen müzikseverlerden beğeni topladı. Sanatseverler, Emre Şen'i ve Naci Özgüç'ü ayakta alkışladı.

"YUNUS EMRE" KONSERİ 23 ŞUBAT'TA SANATSEVERLERLE BULUŞACAK

Gelecek programda orkestra şefi Eray İnal, rejisör Murat Atak, solistler Nurdan Küçükekmekçi (soprano), Tuğçe Oğuzülgen (mezzo-soprano), Özgür Savaş Gençtürk (bas), Süleyman Yardım (ney), Özgür Sarman (kanun); anlatanlar Özlem Akdoğan, Devrim Ö. Akın, H. Tolga Tümer, metin düzenleme Şafak Özen'den oluşan Senfoni Orkestrası ve Şehir Tiyatroları'nın ortak yapımı "Yunus Emre" konseri sanatseverlerle buluşacak. Konser, 23 Şubat Cuma günü saat 20.00'de EBB Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde sanatseverle buluşacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel EBB Senfoni Orkestrası Ankara'da konser verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement