Edirne Bedensel Engellileri ve Ailelerini Koruma Yardımlaşma Derneği (EBED) üyesi 5 engelliye, tekerlekli sandalye yardımında bulunuldu.
EBED'ten yapılan yazılı açıkalamada, Edirne IW İnnerwheel Kulübü Başkanı Belgin Arda, sayman Esra Alp, sekreter Nilgün Önder ve üye Munise Eren'in derneği ziyaret ederek, 5 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi engellilere hediye ettikleri belirtildi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Arda, kulüp olarak toplumun her kesimine yönelik çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Özellikle engellilere yönelik çalışmalara ayrı bir önem verdiklerini belirten Arda, "Engellilere yönelik çeşitli faaliyetleri duyarlılık ve ciddiyet içerisinde yürütüyoruz. Toplumda herkes bir engelli adayıdır" diye konuştu.
Ziyarette, EBED Başkanı Dilek Kaynak, Başkan Yardımcısı Erdoğan Doyran ve Sekreter Mübessel Yolalmaz tekerlekli sandelye yardımı için kulübe teşekkür etti. - Edirne
Son Dakika › Yerel › Ebed Üyesi 5 Engelliye Tekerlekli Sandalye Yardımı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?