Ebeveynlere "Çocuklarda Sanal Bağımlılık, İnternet, Oyun ve Sosyal Medya" Anlatıldı - Son Dakika
Yerel

Ebeveynlere "Çocuklarda Sanal Bağımlılık, İnternet, Oyun ve Sosyal Medya" Anlatıldı

Ebeveynlere "Çocuklarda Sanal Bağımlılık, İnternet, Oyun ve Sosyal Medya" Anlatıldı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen sağlık hakkında önemli bilgilerin verildiği “Uzman Hekimler Süleymanpaşalılar ile buluşuyor” adlı bilgilendirme toplantılarında bu hafta ailelere yönelik “Çocuklarda Sanal Bağımlılık, İnternet, Oyun ve Sosyal Medya” konusu paylaşıldı.

01.04.2016 10:28

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen sağlık hakkında önemli bilgilerin verildiği "Uzman Hekimler Süleymanpaşalılar ile buluşuyor" adlı bilgilendirme toplantılarında bu hafta ailelere yönelik "Çocuklarda Sanal Bağımlılık, İnternet, Oyun ve Sosyal Medya" konusu paylaşıldı.

Belediye Kültür Merkezi Yılmaz İçöz Sahnesi'nde düzenlenen etkinliğe Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Trakya Kent Konseyleri Birliği ve Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Bekir Ersöz ve vatandaşlar katıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'nden Psikolog Müge Başol'ın sunumu ile gerçekleşen bilgilendirme toplantısında Başol; "sanal bağımlılık nedir?", "sanal bağımlılığın nedenleri", "internet bağımlılığı nasıl gelişiyor?", "çocukların interneti çekici bulma nedenleri", "internet bağımlılığının belirtileri", "internet bağımlılığının sonuçları", "bağımlılıkla nasıl başa çıkabiliriz?" ve "ailelere öneriler" başlıkları altında bilgileri vatandaşlarla paylaştı.

Katılımcılardan gelen soruları da yanıtlayan Psikolog Müge Başol'a toplantı sonunda Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral çiçek takdim ederek paylaşımlarından dolayı teşekkür etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ebeveynlere 'Çocuklarda Sanal Bağımlılık, İnternet, Oyun ve Sosyal Medya' Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement