Eczacılar Balcalı'da Hastalara Reçete Bürosu İstedi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eczacılar Balcalı'da Hastalara Reçete Bürosu İstedi

09.10.2012 11:21  Güncelleme: 11:42

Adana Eczacı Odası Başkanı, Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yeşim Taşova'yı ziyaret ederek, reçete dağıtım bürosu açılmasını istedi.

Adana Eczacı Odası Başkanı Erzun Özkan, yönetim kurulu üyeleriyle Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimliğine atanan Prof. Dr. Yeşim Taşova'yı ziyaret ederek, reçete dağıtım bürosu açılmasını istedi.

Özkan, ziyaretinde Başhekim Prof. Dr. Yeşim Taşova'ya yeni görevinde başarılar diledi ve her türlü destek ve işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Balcalı Hastanesi ile geçmiş yıllarda ortaklaşa olarak yaptıkları, özellikle hastaların ve hasta yakınlarının ilaca ulaşımını kolaylaştıran reçete dağıtım bürosunu tekrar hayata geçirmek istediklerini bildiren Özkan, "Geçmişte yapılan bu işbirliği çok güzel sonuçlar vermişti. Burada tedavi gören hastalara ilaç konusunda oda olarak hem danışmanlık, hem de ilaçlarının temini konusunda yardımcı olmak için proje yapıp bu konuda da her türlü desteğe hazırız" ifadeleri kullandı.

Prof. Dr. Yeşim Taşova da amaçlarının üniversite hastanesinde en iyi hizmeti vermek olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Hastalara ve hasta yakınlarına sunulacak hizmette her kurumla işbirliği yapıyoruz. Amacımız sağlıkta en güzel hizmeti sunabilmek. Hastalar için güzel projelerimiz var. En kısa sürede bunu hayata geçirmek istiyoruz."

Muhabir: Ali Güreli

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eczacılar Balcalı'da Hastalara Reçete Bürosu İstedi - Son Dakika


Advertisement