Edirne Belediyesi'ne Engelliler Federasyonu'ndan Plaket - Son Dakika
Yerel

Edirne Belediyesi'ne Engelliler Federasyonu'ndan Plaket

Edirne Belediyesi\'ne Engelliler Federasyonu\'ndan Plaket

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Çakır’a, Fiziksel Engelliler Federasyonu Başkanı Nedim Kılıç, derneği adına teşekkür plaketi takdim etti.

29.07.2016 16:29

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Çakır'a, Fiziksel Engelliler Federasyonu Başkanı Nedim Kılıç, derneği adına teşekkür plaketi takdim etti.

Fiziksel Engelliler Federasyonu Başkanı Nedim Kılıç ve Edirne Bedensel Engelliler Derneği Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Gültekin, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla 28-31 Temmuz 2016 tarihleri arasında düzenlenmeye başlayan "Balkan Engelliler ile Tarihin Merkezi Edirne'de Buluşuyoruz" etkinliğine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan başta olmak üzere, başkan yardımcıları ve belediye personelinin büyük katkılarını olduğunu ifade ederek, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Çakır'a teşekkür plaketi takdim ettiler.

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Çakır, "Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan'ın her zaman söylediği gibi, Edirne Belediyesi olarak bizlerin amacı, 'Engelsiz Edirne'. Engelsiz bir kent oluşturabilmek adına birçok projemizi hayata geçirdik. Birçok projemizde devam etmektedir. Edirne Belediyesi olarak engelli bireylerimizin sosyal yaşama en rahat şekilde adapte olmaları için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret gösteriyoruz." dedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne Belediyesi'ne Engelliler Federasyonu'ndan Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement