Edirne'de Markete Düzenlenen Molotofkokteylli Saldırı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Edirne'de Markete Düzenlenen Molotofkokteylli Saldırı

Edirne\'de Markete Düzenlenen Molotofkokteylli Saldırı
29.12.2012 18:19

Edirne'de bir markete düzenlenen molotofkokteylli saldırıya karıştıkları iddia edilen 4'ü üniversite öğrencisi, 6 kişiden 2'si tutuklandı.

Edirne'de bir markete düzenlenen molotofkokteylli saldırıya karıştıkları iddia edilen 4'ü üniversite öğrencisi, 6 kişiden 2'si tutuklandı.

İlhami Ertem Caddesi'ndeki markete 26 Aralık Çarşamba günü molotofkokteyli atılmasına ilişkin nöbetçi savcıya ifade veren M.Ö, S.G, E.B, F.A, Z.K ve R.G. tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Eylemi gerçekleştirdikleri iddia edilen M.Ö ve F.A, "PKK terör örgütü adına eylem yapmak" suçundan tutuklandı.

S.G, E.B, Z.K, ve R.G. ise adli kontrol cezasına çarptırıldı.

Öte yandan, M.Ö'nün kentte ocak ayında araç kundaklanması, bir marketin önünde ses bombası patlatılması ve polis kantini önüne eylem amaçlı piknik tüpü düzeneği bırakılması olaylarıyla ilgili nisan ayında düzenlenen operasyonda 10 kişiyle birlikte gözaltına alındığı öğrenildi.

Muhabir: Cihan Demirci

Yayıncı: Kemal Kaymak - EDİRNE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'de Markete Düzenlenen Molotofkokteylli Saldırı - Son Dakika


Advertisement