Edirne Valisi Şahin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Edirne Valisi Şahin Açıklaması

Edirne Valisi Şahin Açıklaması

''Yapamayacağımız şeyi kesinlikle söz vermeyeceğiz.

01.07.2014 09:35

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin "Yapamayacağımız şeyi kesinlikle söz vermeyeceğiz. Yapamayacağımız şeyi yaptık diye göstermeyeceğiz. Biz göründüğümüz gibi olacağız" dedi.

Vali Şahin, Enez ilçesindeki İstanbul Üniversitesi Prof.Dr. Nazım Terzioğlu Tesisleri toplantı salonunda muhtarlarla bir araya geldi.

Makamda oturmayı sevmediğini genelde vatandaşların yanında ve hizmetinde olmayı hedeflediğini anlatan Şahin, çalışma arkadaşlarınında o şekilde olmasını istedi.

"Döner koltukların üzerinde oturmak kolaydır, ben diyorum ki koltukların üzerine çivi çakmak lazım" diyen vali Şahin konuşmasına şöyle devam etti:

"Ben yerimde oturmayı sevmem. Genelde halkın yanında olmak, halkın hizmetinde olmak benim  hedefimdir. Döner koltukların üzerinde oturmak kolaydır. Ben diyorum ki; o döner koltukların üzerine çivi çakmak lazım. Kimse oturmasın, çabalasın, çalışsın. Hizmetten zevk alan insanız. Sizlerde öyle olmalısınız. Doğru ve dürüstlük bizim şiarımız olacaktır. Yalan söylemeyeceksiniz. Yapamayacağımız şeyi kesinlikle söz vermeyeceğiz. Yapamayacağımız şeyi yaptık diye göstermeyeceğiz. Biz göründüğümüz gibi olacağız."

Konuşmasının ardından Vali Şahin, muhtarların ve vatandaşların sıkıntı ve isteklerini dinledi. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne Valisi Şahin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement