Edirne Valisi Şahin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Edirne Valisi Şahin Açıklaması

Edirne Valisi Şahin Açıklaması

"İnsanların huzurunu sağlamadıktan sonra bir yerde yaşamanın anlamı yoktur"

28.10.2014 13:28

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, insanların huzurunu sağlamadıktan sonra bir yerde yaşamanın anlamı olmadığını belirtti.

Edirne Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şahin, Edirne Emniyet Müdürlüğünce Kıyık semtinde bir kahvede düzenlenen asayiş toplantısında, Belediye Başkanı Recep Gürkan ve daire müdürleriyle vatandaşların huzuru için yoğun şekilde çalıştıklarını ifade etti.

Muhtarların birkaç ay önce gelerek şikayetlerini ilettiğini hatırlatan Şahin, şunları kaydetti:

"İnsanların huzurunu sağlamadıktan sonra bir yerde yaşamanın anlamı yoktur. Biz isteriz ki  vatandaşlarımız evlerini bahçelerini kilitlemeden huzur içinde otursun yaşasın ama şu an mümkün görünmüyor. Aynı zamanda hurdacıları bir araya toplama çalışmamız var. Mahalleler de artık hurdacı kalmayacak. Kısa süre sonra bu projemizi hayata geçirmiş olacağız.  Şehrimizde birde başıboş gezen atlar sorunu var. Her şehirde kedi köpek sorunu var. Edirne'de birde at sorunu var. Bu atlara cip takılma işlemi devam ediyor. Başıboş gezen atlar çipli olduğu için kimin olduğu belli olacak ve sahibine uyarı yapılacak ve ardından yine sokakta görüldüğü takdirde el konulacak."

Şahin, Roman vatandaşların yoğunlukla yaşadığı mahallelerdeki çalışmalarının devam ettiğini, o bölgelere güreş alanları ve semt sahaları yaptıklarını, böylelikle çocukların faydalı alışkanlıklar kazanmasını sağlamak istediklerini vurguladı.

Toplantıya, Gürkan,  Edirne Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne Valisi Şahin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement