Edirnespor Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Boyacıoğlu Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Edirnespor Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Boyacıoğlu Açıklaması

21.10.2013 10:28

"Geçen yıla göre daha iddialı bir takım oluşturduk. Hedefimiz birinci lige yükselmek"

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi ekiplerinden Edirnespor'un Yönetim Kurulu Başkanı Murat Boyacıoğlu, "Geçen yıla göre daha iddialı bir takım oluşturduk. Hedefimiz birinci lige yükselmek" dedi.

Boyacıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon hazırlıklarının son derece iyi geçtiğini söyledi.

Ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacakları Mersin Kurtuluş maçını kazanıp lige sorunsuz bir şekilde başlamak istediklerini belirten Boyacıoğlu, yeni transfer ABD'li pivot Stansbury'nin de takıma güç kattığını ifade etti.

Sezonu namağlup bir şekilde tamamlayıp Türkiye finallerine katılmayı hedeflediklerini aktaran Boyacıoğlu, "Geçen yıla göre daha iddialı bir takım oluşturduk. Hedefimiz birinci lige yükselmek. Ondan başka bir düşüncemiz yok. Edirne için son derece güzel bir takım oluşturduk" dedi.

Boyacıoğlu, kendi sahalarında oynayacakları ilk maça kadar kombine kart satışlarını tamamlamak istediklerini, Edirneli basketbolseverlerden büyük destek beklediklerini ifade etti. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirnespor Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Boyacıoğlu Açıklaması - Son Dakika


Advertisement