Efeler İstikrarı Sağlayamadı - Son Dakika
Yerel

Efeler İstikrarı Sağlayamadı

Efeler İstikrarı Sağlayamadı

Şampiyonluk parolasıyla başladığı Spor Toto 3. Lig 2. Grupta bir türlü istikrarı yakalayamayan Aydınspor 1923, 5 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

30.10.2012 11:34  Güncelleme: 11:31

Şampiyonluk parolasıyla başladığı Spor Toto 3. Lig 2. Grupta bir türlü istikrarı yakalayamayan Aydınspor 1923, ligin geride kalan 9 haftasında 5 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Ligde ilk üç haftayı namağlup lider geçiren efeler 9 maç sonunda 4. sıraya kadar geriledi. Takımın teknik patronu Selahattin Dinçel bu durumu, gol kaçırma hastalığı yaşadıklarını ifade ederek bugüne kadar oynadıkları tüm maçlarda baskın olan tarafın kendileri olduğunu fakat bazı maçlarda bu baskıyı golle taçlandıramadıklarını belirterek izah ediyor.

Sezona şampiyonluk inancıyla başlayan Aydınspor 1923 oluşturduğu güçlü kadro ile ligin ilk üç haftasında kalesinde hiç gol görmeden Erzincan Refahiyespor ve Dardanelspor deplasmanda 1-0 mağlup ederken evinde Derince Belediyespor'u 3-0 mağlup etti. Ligin 4. ve 9. haftasında ise Kilimli Belediyespor ve Silivrispor ile 1-1 berabere kalan siyah beyazlı ekip ilk yenilgisini ligin 5. haftasında deplasmanda karşılaştığı Manavgat Evrenseki karşısında 1-02lık skorla aldı. Ardından 7 haftada deplasmanda Hacette'ye 2-1 yenilen Aydınspor 1923 ligin 6. ve 8. haftalarında evinde ağırladığı rakipleri İskenderunspor 1967 ve Ümraniyespor'u kalesinde gol görmeden mağlup ederek inişli çıkışlı performansını sürdürdü.

9 maçlık periyotta iki mağlubiyeti de deplasmanda alan Efeler, kendi evinde oynadığı 4 karşılaşmadan 3 galibiyet ve bir beraberlik ile ayrıldı.

"GOL KAÇIRMA HASTALIĞIMIZ DEVAM EDİYOR"

Takımda bir türlü istikrarın yakalanamamasını gol yollarında yaşadıkları sıkıntıya bağlayan Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, "Maalesef ligin geride kalan 9 maçında ciddi bir gol kaçırma sorunu yaşadık. Gol kaçırma hastalığımız devam ediyor. Gol problemini yenmeye çalışacağız. Bugüne kadar oynadığımız her karşılaşmada rakiplerimize oranla baskın oynadık ve gücümüzü hissettirdik. Baskın oynadığımız ve puan kaybettiğimiz bütün maçlarda çok fazla gol pozisyonuna girmemize rağmen sonuca gidemedik. Deplasmanda sonuç alabilecek güce sahibiz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Efeler İstikrarı Sağlayamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement