Ege Orman Vakfı-Gündoğdu Rotary Elele - Son Dakika
Yerel

Ege Orman Vakfı-Gündoğdu Rotary Elele

Ege Orman Vakfı-Gündoğdu Rotary Elele

Gündoğdu Rotary Kulübü, Ege Orman Vakfı ile birlikte geleneksel hale getirdiği ağaçlandırma çalışmasına bir yenisini daha ekleyerek beşinci bin fidanlık korusunu oluşturdu.

13.06.2014 12:15

Gündoğdu Rotary Kulübü, Ege Orman Vakfı ile birlikte geleneksel hale getirdiği ağaçlandırma çalışmasına bir yenisini daha ekleyerek beşinci bin fidanlık korusunu oluşturdu. Kulüp üyesi Ali Usmen'in katkılarıyla oluşturulan beşinci koru, 2012 yılının Kasım ayında hayatını kaybeden Gaye Usmen adına oluşturuldu.

Ege Orman Vakfı Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Sırma Buğdaycı, Gündoğdu Rotary Kulübü'nün toplantısına konuk olarak ağaçlandırma çalışmalarına verdikleri destekten dolayı tüm kulüp üyelerine teşekkür etti. Buğdaycı; Gündoğdu Rotary Kulübü'nün doğaya katkılarının geleneksel hale geldiğini ve 5 yılda doğaya 5 bin fidan armağan ettiklerini söyledi. Geçtiğimiz dönem ve bu dönem tesis edilen iki korunun yitirdiğimiz Gaye Usmen adına oluşturulduğunu belirten Buğdaycı, Gaye Usmen'i fidanlarda yaşatacağız dedi.

Sırma Buğdaycı, doğaya yaptıkları anlamlı katkıdan dolayı teşekkür ederek Gaye Usmen'in eşi Gündoğdu Rotary Kulübü üyesi Ali Usmen'e ve Gündoğdu Rotary Kulübü Başkanı Banu Şahinoğlu'na günün anısına plaket takdim etti.

Gündoğdu Rotary Kulübü Başkanı Banu Şahinoğlu; "Kulüp olarak oluşturduğumuz beşinci korumuz. Korumuzu geçmiş dönem başkanlarımızdan Ali Usmen'in kaybettiğimiz eşi Gaye Usmen anısına oluşturduk. Önümüzdeki senelerde de Ege Orman Vakfı ile birlikte doğaya katkılarımız devam edecek." dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ege Orman Vakfı-Gündoğdu Rotary Elele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement