Egeliler Birliği Derneği Olağan Genel Kurulu - Son Dakika
Yerel

Egeliler Birliği Derneği Olağan Genel Kurulu

Egeliler Birliği Derneği'nin 5'inci Olağan Genel Kurulunda, Kütahya'dan Yetişenler Derneği İstanbul Şubesi Üyesi Ömer Sülün'ün Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildiği Bildirildi.

31.01.2011 17:17

Ege Bölgesi illerinin İstanbul'da faaliyet gösteren 28 vakıf ve derneğinin bir araya gelerek oluşturduğu Egeliler Birliği Derneği'nin (EGEBİR) 5'inci olağan genel kurulunda, Kütahya'dan Yetişenler Derneği (KİYD) İstanbul Şubesi üyesi Ömer Sülün'ün Yönetim Kurulu üyeliğine seçildiği bildirildi.

KİYD İstanbul Şubesinden yapılan yazılı açıklamada, olağan genel kurul toplantısının Kandilli'deki İTO Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildiği belirtildi.

Toplantıya AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Şenbabaoğlu, İstanbul'da yaşayan Egeli siyasetçi, bürokrat ve iş adamlarının yanı sıra KİYD İstanbul Şubesini temsilen Şube Başkanı Halit Ceylan, iş adamları Kadir Adlım ve Durmuş Candan, avukat Kamil Ata, futbol hakemi Ömer Sülün'ün katıldığı ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:

'EGEBİR Başkanı Hüseyin Reşit Öz'ün açılış konuşmasıyla başlayan genel kurul toplantısında divan başkanlığına Muğlalı Mehmet Eskişar, divan üyeliklerine ise Uşaklı Kamil Çelik ve Rahmi Ekiz seçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın söylenmesinden sonra avukat Mesut Özkan faaliyet raporunu, Kamil Ay hesap raporunu, Ahmet Bursalı ise denetim kurulu raporunu okudu. Yönetim ve denetim kurullarının ibrasından sonra yeni dönem yönetim kurulu seçimine geçildi. Denizlili Hüseyin Reşit Öz başkanlığındaki yönetim kurulunda Aydınlı Mehmet Ali Çetin, Afyonkarahisarlı Kamil Ay, Uşaklı Rahmi Ekiz, Manisalı Ahmet Dilik, Kütahyalı Ömer Sülün, Muğlalı Ahmet Çakırağa, İzmirli Mehmet Şahan, Denizlili İhsan Uysal seçildi. Denetim kuruluna ise Denizlililer Vakfından Ünal Kurt, Çivrilliler Vakfından Hüseyin Güngören, Karahallılılar Vakfından Bekir Sağsöz getirildi.'

(SDT-HH) - KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Egeliler Birliği Derneği Olağan Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement