Eğitim Bir Sen'den İkinci Öğretimde Fazla Mesai Eylemi - Son Dakika
Yerel

Eğitim Bir Sen'den İkinci Öğretimde Fazla Mesai Eylemi

Eğitim Bir Sen\'den İkinci Öğretimde Fazla Mesai Eylemi

Eğitim Bir Sen Denizli'de, üniversitelerde ikinci öğretim personeline fazla çalışmalar için ödenmesi gereken ücretlerin ödenmemesini protesto etti.

28.11.2013 13:38  Güncelleme: 08:53

Eğitim Bir Sen Denizli Şubesi, üniversitelerde ikinci öğretimde görev alan personele mesai saatleri haricinde yaptıkları fazla çalışmalar için ödenmesi gereken ücretlerin ödenmemesini protesto etti.

Eğitim Bir Sen Denizli Şubesi'ne bağlı bir grup, Pamukkale Üniversitesi Rektörlük binası önünde toplanarak eylem yaptı.Yaklaşık 30 kişinin katıldığı eylemde konuşan Eğitim Bir Sen Denizli 2 Nolu Üniversite Şube Başkanı Prof.Dr. Alaattin Şen, Mayıs ayında çıkarılan kanunla fazla mesai yapan çalışanların ödenecek ücret hüküm altına alındığını belirterek,"Bugüne kadar Maliye Bakanlığı bu konuda somut adım atmadı.Tüm idari personel bu konuda endişeli ve umutlu bekleyişini sürdürüyor. Geçen zamanda fiili olarak hizmet devan ederken hizmetin karşılığı ekonomik dönüşümün heniz gerçekleşmemiş olması idari personeli üzmektedir.Çalışanların her geçen gün birikerek devam eden geriye gidişine son vermeli, emeğinin karşılığı verilmelidir.Mağduriyetin bir an önce giderilmesini istiyoruz" dedi.

Eylem olaysız şekilde sona erdi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Bir Sen'den İkinci Öğretimde Fazla Mesai Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement