Ehliyet Sınavları Osmancık'ta Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Ehliyet Sınavları Osmancık'ta Yapılacak

Ehliyet Sınavları Osmancık\'ta Yapılacak

Çorum'un Osmancık AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, sürücü adaylarının mağduriyetini gidermek için il merkezinde yapılan ehliyet sınavlarının Osmancık ilçesine alındığını söyledi.

03.01.2012 13:20

Çorum'un Osmancık AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, sürücü adaylarının mağduriyetini gidermek için il merkezinde yapılan ehliyet sınavlarının Osmancık ilçesine alındığını söyledi.

Osmancık ilçesinde sürücü kursları deneme sınavında başarılı olan kursiyerlerin il merkezinde yapılan yazılı sınavlarda ulaşım yorgunluğu nedeniyle başarısız olduklarını belirterek sınavların ilçe merkezine alınmasını istemişti. AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya gerekli girişimlerin yapılarak ehliyet sınavlarının ilçede yapılmasının onaylandığını söyledi. İlçenin bir sorunu haline gelen mağduriyetin giderildiğini kaydeden Kaya, "İlçemizden ve komşu ilçelerden ehliyet sınavı için sabahın erkensaatlerinde yorucu bir yolculuğa katlanmak zorunda kalan sürücü adaylarımızın mağduriyeti söz konusuydu. Sınavlarda doğal olarak başarı düşüyordu. Sürücü kurslarımızın dikkat çektiği bu konu hakkında milletvekillerimiz gerekli girişimleri yaptılar. Nihayet sınavların ilçemizde yapılması onaylandı. 2012 yılında yazılı ehliyet sınavları Osmancık'ta yapılacak" dedi.

Osmancık ilçesinin en uzak köyünden il merkezindeki sınava katılmak isteyen sürücü adayının 120 kilometre, Kargı'nın uzak köylerindeki sürücü adaylarının da 180 kilometre yolculuk yapmaları gerekiyordu. Ehliyet sınavlarının Osmancık ilçesine alınması ile Kargı, Dodurga ve Laçin ilçelerindeki sürücü adayları da Osmancık'ta sınav olabilecek.

(EA-BÖ-AŞ-Y)03.01.2012 13: 01: 26 TSINNNN - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ehliyet Sınavları Osmancık'ta Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement