Elazığ Belediyesinden Engelliler İçin Örnek İhale - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Elazığ Belediyesinden Engelliler İçin Örnek İhale

Elazığ Belediyesinden Engelliler İçin Örnek İhale
31.12.2014 09:44  Güncelleme: 10:17

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, kent merkezinde bulunan 6 büfenin ihalesine, 'Yüzde 40 ve üzeri engelli raporu olan vatandaşlar başvurabilir' şartı getirdi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, kent merkezinde bulunan 6 büfenin ihalesine, 'Yüzde 40 ve üzeri engelli raporu olan vatandaşlar başvurabilir' şartı getirdi. İhaleye giren engelliler, 6 büfeyi 3 yıllığına işletecek.

Elazığ Belediyesi Encümen salonunda kent merkezinde bulunan büfeler ihaleye çıktı. İhaleye sosyal sorumluluk kapsamında Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın talimatıyla yüzde 40 ve üzeri engelli raporu olanların katılması şartı getirilince, ihaleye sadece engelliler katıldı. Yapılan ihale de Çaydaçıra ve Cumhuriyet mahallelerinde 2'şer, Abdullahpaşa ve Sürsürü mahallelerinde ise 1'er olmak üzere 6 engelli büfeleri 3 yıllığına işletme hakkına sahip oldu.

Belediyeden yapılan açıklamada, sosyal bir proje niteliğindeki bu ihalenin yapıldığı, kameralar önünde gerçekleştirilmesi sayesinde de şeffaflık konusunda hiçbir kuşkuya yer olmadığı belirtildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ Belediyesinden Engelliler İçin Örnek İhale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement