Elazığ'da Atıl Haldeki Yimpaş Bina İnşaatı - Son Dakika
Yerel

Elazığ'da Atıl Haldeki Yimpaş Bina İnşaatı

Elazığ\'da Atıl Haldeki Yimpaş Bina İnşaatı

Elazığ TSO Başkanı Ali Şekerdağ, Bakan Faruk Çelik'e sundukları "Yimpaş inşaatının SGK Genel Müdürlüğü'ne devri" konusunun gerçekleştiğini söyledi.

30.10.2012 16:20  Güncelleme: 09:54

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ali Şekerdağ, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e sunudukları "Yimpaş inşaatının SGK Genel Müdürlüğü'ne devri" konusunun Elazığ milletvekillerinin de yoğun takibi sonucu gerçekleştiğini bildirdi.

Şekerdağ, yaptığı yazılı açıklamada, ilin önemli bir bölgesinin kalkınma ve gelişmesini yıllardır olumsuz etkileyen ve çevre halkının da huzurlu bir ortamda yaşamasına engel teşkil eden Yimpaş bina inşaatının ve alanının Elazığ'a kazandırılmasının il adına önemli bir hizmet olduğunu belirtti.

Şekerdağ, şunları kaydetti:

"Sayın Bakanımız Faruk Çelik'e konuyu iki kez götürerek ayrıca odamızda düzenlenen toplantıda da konuyu gündeme getirerek, çözüm talebinde bulunmuştuk. Odamızın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e sunduğu 'Yimpaş inşaatının SGK Genel Müdürlüğü'ne devri konusu' Elazığ milletvekillerinin de yoğun takibi sonucu gerçekleşti. İzbe haldeki inşaat, SGK tarafından kısa sürede tamamlanarak sadece Elazığ'a değil tüm bölgeye hizmet verecek bir yapıda planlanacak. Sayın Bakanımızın konuya olan duyarlılığına ve ilimiz milletvekillerine konunun takibi noktasında desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz."

Muhabir: Ömer Fansa

Yayıncı: Önder Felek - ELAZIĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Elazığ'da Atıl Haldeki Yimpaş Bina İnşaatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement