Elazığ'da Öğrencilere Kıyafet ve Kırtasiye Yardımı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Elazığ'da Öğrencilere Kıyafet ve Kırtasiye Yardımı Yapıldı

Elazığ\'da Öğrencilere Kıyafet ve Kırtasiye Yardımı Yapıldı

Elazığ’Da faaliyet gösteren özel bir hastane tarafından ilkokul öğrencilerine kırtasiye ve kıyafet yardımı yapıldı.

20.12.2016 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'Da faaliyet gösteren özel bir hastane tarafından ilkokul öğrencilerine kırtasiye ve kıyafet yardımı yapıldı.

Medical Park Elazığ Hastanesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilkokul öğrencilerine kırtasiye ve kıyafet yardımı yaptı. Acil servis çalışanlarının öncülüğünde başlatılan ve tüm hastane personellerinin yer aldığı projede toplanan yardımlar, Mehmet Zeki İlkokulu'ndaki öğrencilere teslim edildi. Öğrencilere yapılan yardımların çok önemli olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, "Bunu destekliyoruz. Çünkü çocuklarımız bizim her şeyimiz ve geleceğimizdir. Yardım teşebbüsleri için Medical Park Hastanesi yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin de başarıların artmasını diliyorum" dedi.

Mehmet Zeki İlkokulu Müdürü Yusuf Can ise hastane yetkililerinin kendileriyle iletişim kurarak öğrencilere yardımda bulunmak istediklerini söyledi. Can, "Biz de seve seve kabul ettik. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize kıyafet ve kırtasiye yardımı sunmak üzere buradalar. Yardım eden hastane ile okulumuz aynı mahallede bulunmaktadır. Öğrencimize yapılan bu yardımlar çok makbule geçti" diye konuştu.

Soğuk kış şartlarında öğrenciler için böyle bir proje hayata geçirdiklerini ifade eden hastane acil servis hekimi Nurcihan Aytaş ise, "Acil servis çalışanı, doktor, hemşire ve diğer sağlık çalışanları olarak bu soğuk kış şartlarında kendi adımıza öğrencilerimiz için ne yapabiliriz diye düşündük. Kendi aramızda ufak çaplı yardımlar toplayarak öğrencilerimiz için kırtasiye ve kıyafet yardımları yapmak istedik. Müdürümüz ile irtibata geçtik. Umarım öğrencilerimiz için iyi olur. Başka kurumlarında bu tarz şeyler yapıp öğrencilerimize katkıda bulunması temenni ederiz. İnşallah devamı gelir" şeklinde konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ'da Öğrencilere Kıyafet ve Kırtasiye Yardımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement