Elmadağ'da Mezbahane Sorunu Çözülüyor - Son Dakika
Yerel

Elmadağ'da Mezbahane Sorunu Çözülüyor

Elmadağ\'da Mezbahane Sorunu Çözülüyor

Elmadağ Belediyesi, ilçenin 10 yıldır ihtiyaç duyduğu mezbahane sorununu çözüme kavuşturacak adımı atarak ihale sürecini tamamladı.

24.01.2023 16:03  Güncelleme: 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elmadağ Belediyesi, ilçenin 10 yıldır ihtiyaç duyduğu mezbahane sorununu çözüme kavuşturacak adımı atarak ihale sürecini tamamladı.

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, konuya ilgin açıklamasında, "10 yıldır ilçemizde olmayan ve ihtiyaç duyulan mezbahanemizin ihalesi tamamlandı. Yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde iki bloktan oluşan ve 2840 metrekarelik bir alana sahip olacak, sadece ilçemize değil çevre ilçelere de hizmet edecek olan yeni modern kesimhanemiz için yaklaşık 75 milyon liralık ihale süreci tamamlanmıştır" dedi.

Desteklerinden dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a da teşekkür eden Başkan Aşkın, "Bu büyük sabit sermaye yatırımının ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu hizmetin kazandırılmasını sağlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'a tüm Elmadağ halkı adına teşekkür ederim. İlçemiz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyor, halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Elmadağ'da Mezbahane Sorunu Çözülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement