Emniyet ve Jandarma Asayiş Bölgeleri Yeniden Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Emniyet ve Jandarma Asayiş Bölgeleri Yeniden Belirlendi

Emniyet ve Jandarma Asayiş Bölgeleri Yeniden Belirlendi

Erzurum'un Pasinler Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan çalışma sonucunda Emniyet ve Jandarma asayiş bölgeleri yeniden belirlendi.

05.01.2012 13:39

Erzurum'un Pasinler Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan çalışma sonucunda Emniyet ve Jandarma asayiş bölgeleri yeniden belirlendi.

Pasinler Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Pasinler İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri Polis-Jandarma Saha Protokolü ile yürüttükleri ortak çalışma neticesinde asayiş bölgeleri yeniden belirlendi. Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler'in onayladığı asayiş çalışma bölge protokolüne göre bölgeler şöyle belirlendi.

Pasinler şehir merkezinin yanı sıra Pasinler'in batısında Deneme arazisi başlangıcından İlçe Merkezine, Doğusunda Üğümü Köprüsünden İlçe Merkezine, Kuzeyinde Hasandede dağı Hasan baba Türbesinden ilçe merkezine, Güneyinde ise NATO yolunun başlangıcına, Alvar belde yolu ayrımına kadar olan bölgelerin Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait olduğu bildirildi.

Pasinler'in batısında Deneme istasyonun başlangıç arazisinden Erzurum yolu üzeri Tavlaş Petrolüne kadar, Doğusunda ise Üğümü Köprüsü bitiminden Köprüköy yolu üzeri bulunan şehitliğe kadar, Pasinler Narman yolu üzerinde Kızılören Köyü 3 Kilometrelik alana ve Güneyinde ve Kuzeyinde bulunan köy yollarının yanı sıra ilçeye bağlı 56 Köyün asayişi ise Pasinler İlçe Jandarma Komutanlığı bölgesi olarak belirlendi.

Pasinler İlçe Kaymakamı Cihangir Güler, Polis-Jandarma Saha Protokolü'nün belirlenmesinde bir aylık bir çalışma ile belirlendiğini, emeği geçen Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerine ve Pasinler İlçe Jandarma Komutanlığı yetkililerine teşekkür ettiğini söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emniyet ve Jandarma Asayiş Bölgeleri Yeniden Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement