En Güzel Karne Hediyesi Tiyatro - Son Dakika
Yerel

En Güzel Karne Hediyesi Tiyatro

En Güzel Karne Hediyesi Tiyatro

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, “Yarıyıl tatiline giren öğrencilere en güzel hediye tiyatro” diyenler için üç güzel çocuk oyununu sahneliyor.

28.01.2014 13:19

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, "Yarıyıl tatiline giren öğrencilere en güzel hediye tiyatro" diyenler için üç güzel çocuk oyununu sahneliyor.

Kocaeli genelinde 2013-2014 eğitim ve öğretim döneminin ilk yarısının sona ermesiyle birlikte yaklaşık 300 bin öğrenci karne sevinci yaşadı. Çocuklarının bu başarısını değerli bir hediyeyle taçlandırmak isteyen velilere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, üç farklı çocuk oyunuyla kapılarını açtı. En güzel hediyenin tiyatro olduğunu düşünen veliler, çocuklarının elinden tutarak Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nin yolunu tutuyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, okulların tatil olmasıyla birlikte perdelerini çocuklar için açıyor. Karne alan çocuklara en güzel hediyenin tiyatro olduğunu göz önünde bulunduran Şehir Tiyatroları, birbirinden güzel, eğlenceli ve öğretici oyunlarını çocuklar için sahneliyor. Sanat ve kültürün daima yanında olan Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatiline çıkan öğrencileri, üç farklı çocuk oyunu ile ağırlıyor. Şehir Tiyatroları, SDKM sahnesinde Hasan Erkek'in yazdığı Sevgi Çemberi, Zeliha Çetinkaya'nın yazıp yönettiği Zümrüd-ü Anka ve Erdem Irmak'ın yazıp yönettiği Beyaz Tay oyunlarını yarıyıl tatili boyunca çocuklarla buluşturacak. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel En Güzel Karne Hediyesi Tiyatro - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement