Engelli çocuğun hayali gerçek oldu - Son Dakika
Yerel

Engelli çocuğun hayali gerçek oldu

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, doğuştan engelli olan Furkan Susam'ın hayalini gerçekleştirerek onunla birlikte iş makinesine bindi.

05.12.2023 10:44

Başkan Sekmen, Furkan'ın hayaline kayıtsız kalmadı

ERZURUM - Doğuştan engelli olan Furkan Susam'ın tek hayali bir iş makinesine binmek ve o anı yaşamaktı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, onun bu arzusuna kayıtsız kalmadı ve Furkan ile birlikte iş makinesi bindi.

13 yaşındaki Furkan Susam, Engelli Koordinasyon Merkezi'nde eğitim gören bir engelli ve en büyük hayali iş makinesine binmekti. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yaşama sevinciyle hayata tutunan bütün engelli vatandaşların sadece bir gün değil her gün yanlarında olduklarını belirterek, "Furkan Susam evladımız özel bir yavrumuz. Yavrumuzun bir iş makinasını kullanma hayali vardı. Furkanımızın bu hayalini gerçekleştirdik. Bizler birlikte olduğumuzda aşmayacağımız hiçbir engel yok, yeter ki kalplerimizde engel olmasın." dedi.

Büyükşehir Belediyesi binası önüne getirilen iş makinesine binen ve kendisine hediye edilen oyuncakla mutluluğunu ifade eden Furkan Susam'a Başkan Sekmen'de eşlik etti.

Engelli çocuğun hayali gerçek oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli çocuğun hayali gerçek oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement