Engelli Stk'lardan Aldırmaz'a Teşekkür Ziyareti. - Son Dakika
Yerel

Engelli Stk'lardan Aldırmaz'a Teşekkür Ziyareti.

Engelli Stk\'lardan Aldırmaz\'a Teşekkür Ziyareti.

Adana Büyükşehir Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ali Duran Karakaya ve konseye bağlı sivil toplum kuruluşlarıyla, spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret etti.

07.03.2014 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ali Duran Karakaya ve konseye bağlı sivil toplum kuruluşlarıyla, spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret etti.

Ziyarette ilk sözü alan Ali Duran Karakaya, Zihni Aldırmaz'ı bir aile büyüğü olarak gördüklerini ve engelli camiası için yaptıklarını asla unutmayacaklarını söyledi. Karakaya, "Size başkan olarak sonsuz saygı duyuyoruz ve biz sizi evimizin büyüğü, ağabeyi olarak gördük. Başkanlığınız döneminde imkanlar dahilinde Adana'daki engelli problemlerinin çözümü yönünde ciddi çalışmalar yapıldı. Ciddi emek, mesai harcanıp engelsiz bir Adana'ya kavuşabilmemiz için, belki de Türkiye'de örnek sayılabilecek projelere imza atıldı. Engelli bireylerimizin sosyal, sportif süreçlerde, hayatın içinde daha çok yer almalarını sağlama çabası, katkısı ve her şeyden önce samimiyetinden dolayı Adana'daki engelli STK'lar adına, engelliler adına, engelli anne ve babaları adına çok teşekkür ediyorum. Dernek başkanlarımız, kulüp başkanlarımız, Kent Konseyi Engelli Meclisi adına canı gönülden teşekkür ediyoruz. Teşekkür listesini uzatırım ama bitmez. Sizi kalben, bütün samimiyetimizle seviyoruz. Minnetrarız. Engelsiz bir Adana sürecini başlatan başkan olarak sizin camiamıza verdiğiniz destek, büyük engelleri aşmamıza olanak tanıdı. Yüreğimizde bir ağabey olarak, yaşadığımız, nefes aldığımız sürece var olacaksınız" dedi.

"ALDIRMAZ'DAN ÖNCE BÖYLE DESTEK VE İLGİ GÖRMEMİŞTİK"

Çeşitli engelli sivil toplum örgütlerinin başkanları da söz alarak Zihni Aldırmaz'ın kendilerine verdiği desteğin önemine değindi. Zihni Aldırmaz'dan önce böylesine özveri ve sevgiyle verilen desteğe tanık olmadıklarını söyleyen engelli kuruluş ve derneklerinin yöneticileri, bundan sonra da böylesine bir ilgi ve alakayı göreceklerini sanmadıklarını belirttiler. Görme engelliler, işitme engelliler ve çok sayıda engelli sivil toplum örgütünün yöneticisi Zihni Adırmaz'a uzun süre teşekkür etti ve minnettarlıklarını bildirdi.

Zihni Aldırmaz da, kendisini ailenin bir parçası olarak gördüğünü ifade ederek, şöyle konuştu:

"Sizlerle olmak çok güzel. Birlikte güzel işlere imza attık. Adana'nın engelsiz bir kent haline gelmesi için hayli yol aldık. Bundan sonra da sizlerle birlikte çaba göstermeye devam edeceğim. Makamda olup olmamam önemli değil. Adana'dayız ve sizlerden kopmayı hiç düşünmüyorum. Bugün buraya gelmenizden dolayı çok memnun oldum. Ali Bey bana çok iltifat etti ama bütün işleri birlikte yaptığımız için ben hepimiz adına kabul ediyorum söylenenleri. Bu kent engelsizlere karşı duyarlı olmayı öğrendi. Bundan sonra çalışmalar daha hızlı gider. Belediyede göreve gelecek arkadaşlarımızın da aynı duyarlılığı göstereceğine inanıyorum. Kendilerinin gündemi yoğun olursa, biz hatırlatırız."

Konuşmaların ardından engelli kuruluşlarının temsilcileri Zihni Aldırmaz'a el emeği hediyeler sundu. Görme engellilerin futbol oynaması için özel yapılan, gülle süslenmiş golbol topu da Zihni Aldırmaz'ın sunulan hediyeler arasında yer aldı. Görme engellilerin yaptığı tablolarsa Zihni Aldırmaz'ı hayli duygulandırdı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli Stk'lardan Aldırmaz'a Teşekkür Ziyareti. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement