Erdoğan Tok: "Hizmeti, Vatandaşın Kapısına Getireceğiz" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Erdoğan Tok: "Hizmeti, Vatandaşın Kapısına Getireceğiz"

Erdoğan Tok: "Hizmeti, Vatandaşın Kapısına Getireceğiz"
26.02.2014 17:19

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, hizmeti vatandaşın ayağına getireceklerini söyledi.

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, hizmeti vatandaşın ayağına getireceklerini söyledi.

Temaslarında halktan büyük bir coşku ve heyecan gördüklerini ifade eden Tok, "Halkımızın muhabbet ve sevgisi bizi geleceğe taşıyacaktır" dedi.

AK belediyeciliğin kenti hizmetle kuşatan gönülleri muhabbetle kucaklayan bir anlayışa sahip olduğunu dile getiren Tok, İlkadım'ı geleceğe taşıyacak projelerle hem insana hem de kentimize sahip çıkacaklarını ifade etti. Makam sevdalısı değil hizmet aşığı olduklarını kaydeden Tok, "Yapacaklarımız değil, yaptıklarımız bizim teminatımızdır. Bizleri gönül gözleri ile gören, bizleri bilen halkımıza gereken hizmeti sunabilmek için buradayız. Yeniden hizmet etmeye, yeniden halkımızla birlikte olmaya geldik. Biz hazırız, vatandaşımızın ideallerindeki İlkadımı inşa etmek için buradayız" şeklinde konuştu.

Toplumun tüm katmanlarını ilgilendiren birçok projelerinin bulunduğunu belirten Tok, Kadın, Çocuk, Genç, Yaşlı ve Engelli vatandaşlara yönelik çok sayıda projelerinin hazır olduğunu, AK Parti belediyecilik anlayışını İlkadım'da hakim kılarak hükümet ve özel teşebbüs yatırımlarını ilçeye kazandıracaklarını sözlerine ekledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdoğan Tok: 'Hizmeti, Vatandaşın Kapısına Getireceğiz' - Son Dakika


Advertisement