Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odasında Genel Kurula Doğru - Son Dakika
Yerel

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odasında Genel Kurula Doğru

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası İkinci Başkanı Ahmet Küçük, 18 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek genel kurulda 1170 üyenin oy kullanacağını bildirdi.

15.01.2014 14:36

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası İkinci Başkanı Ahmet Küçük, 18 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek genel kurulda 1170 üyenin oy kullanacağını bildirdi.

Küçük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şoför esnafının sorunlarının çözümü için üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirdiklerini, görev yaptıkları süre içerisindeki tüm hesapların üyelere aylık, dört aylık ve yıllık olarak sunulduğunu belirtti.

Örnek bir genel kurul geçirmek istediklerini anlatan Küçük, "Dürüstlük üzerine şeffaf bir yönetim anlayışımız oldu. Yaptığımız işin hesabını veremezsek burada bir dakika bile durmayız. Aday olan arkadaşlarımızdan da aynısını bekliyoruz. Odamızın hiçbir kurum kuruluşa, personeline borcu bulunmamaktadır" dedi. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odasında Genel Kurula Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement